Osnovna škola "MB"

Univerzitet “MB”

KVALITETNO OBRAZOVANJE U OSNOVNOJ ŠKOLI ,,MB“  SADA JE DOSTUPNO SVIMA!

UPISOM U GENERACIJI 2024/25. OBEZBEDIĆETE SVOM DETETU ŠKOLOVANJE U NAJSAVREMENIJOJ OSNOVNOJ ŠKOLI

Kvalitetno i savremeno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najmodernijoj osnovnu školu u Srbiji, po akcijskoj ceni, na 12 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji.

Ove povlašćene cene važe samo za rani upis u I razred, odnosno za prijave do 30. aprila 2024.

Obezbedite mesto vašem detetu na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

 

VAŠE NAJBOLJE ULAGANJE U BUDUĆNOST

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite najsavremenije osnovno obrazovanje?

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižnu Osnovnu školu ,,MB“ približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

 

Iznos koji ćete izdvajati za vrhunsko školovanje svog deteta u elitnoj osnovnoj školi je manji od rate za automobil ili mesečne porodične nabavke namirnica, a o nekim još krupnijim izdacima da ni ne govorimo. Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete započeti školovanje.

Dobar izbor osnovne škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata za nastavak školovanja u svakoj osnovnoj i srednjoj školi, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 30. aprila.

 

ZAKAŽITE SASTANAK I PITAJTE SVE ŠTO VAS ZANIMA

Uz sve navedeno što nudi Osnovna škola “MB”, ukoliko ste u inostranstvu ili jednostavno previše zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o školi, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

 

ZAŠTO JE OSNOVNA ŠKOLA “MB” PRAVI IZBOR?

Po završetku Osnovne škole,,MB“  deci se otvara širok spektar mogućnosti za najkvalitetniji nastavak obrazovanja. Bez obzira na to da li se opredele za neku osnovnih i kasnije srednjih škola u Srbiji ili u inostranstvu, stečena znanja će osnovcima doneti veliku prednost u odnosu na druge vršnjake. Osim toga Osnovna škola ,MB“  je preduzela sve mere da se svako dete oseća bezbedno i sigurno u svakom trenutku boravka u prostorijama škole, dvorištu ili školskom autobusu. Deca se od prvih dana uče značaju tolerancije i vrši se prevencija vršnjačkog nasilja.

 

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer nastavnici Osnovne škole “MB”, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako tehnički naprednom i modernom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje.

 

Inovativan način po kome se izvodi nastava u Osnovnoj školi ,,MB“  donosi visoke prostorne i tehničke zahtevnosti, što je ograničavajući faktor prilikom upisa. Broj mesta za upis po akcijskim cenama je zbog toga strogo ograničen. Nažalost, neće biti dovoljno mesta za sve zainteresovane koji se prijave.

Obezbedite svom detetu najsavremenije osnovno obrazovanje za svega 400 evra mesečno!

Prijavite se do 30. aprila 2024. godine

Scroll to Top