Osnovna škola "MB"

Univerzitet “MB”

OSNOVNA ŠKOLA ,,MB” KORISTI NOVE OBRAZOVNE PRAKSE

Osnovna škola ,,MB” svoje učenike priprema za budućnost zahvaljujući inovativnim obrazovnim praksama, koje nas izdvajaju kao lidera u regionu kada je o obrazovanju reč. Osnovnu školu ,,MB” čini školom 21. veka i ono što nastavu u njoj izdvaja od drugih jeste moderan metodički pristup u nastavi i najmodernija tehnologija.

Ovaj nesvakidašnji proces obrazovanja, koji spaja nove tehnologiju sa modernim pristupom obrazovanju, savremeni je model školovanja, koji je razvio Univerzitet MB, koja se više od 20 godina uspešno bavi visokim obrazovanjem, a koja je ujedno i osnivač Osnovne škole ,,MB”.

SAVREMENA NASTAVA OBOGAĆENA TEHNOLOGIJOM

Na osnovu najnovija svetska dostignuća i tendencija u razvoju obrazovanja, izgrađen je kreativan i inovativan pristup u kom je učenik u centru pažnje i svih aktivnosti.

Personalizovani pristup u nastavi je omogućio da se sposobnosti, talenat i interesovanje svakog učenika istaknu u prvi plan. 

Proces obrazovanja u Osnovnoj školi ,,MB”  podržan je modernim tehniologijama i potpuno je prilagođen zanimljivijem, lakšem i efikasnijem usvajaju znanja od strane novih generacija. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji u nastavi, deca se uče informacionoj pismenosti od prvog razreda i tako prave svoje prve korake u IT svetu. Ovakva inovativna praksa daje višestruko bolje rezultate i konkretne odgovore na obrazovne i profesionalne potrebe svojih učenika.

Deo savremenih tehnologija omogućava učenicima da vizuelizuju ono što se radi na času i na taj način dugoročno usvoje gradivo.

PRIMENJUJEMO SVEOBUHVATNO OBRAZOVANJE ZA BUDUĆNOST

U Osnovnoj školi ,,MB” realizuje se fleksibilan pristup obrazovanju koji se neprestano razvija osposobljavajući učenike za sticanje veština za 21. Vek. Ta znanja će im pomoći da uspešno odgovore na sve izazove budućnosti.

Osnovnu školu ,,MB” čine stvarno drugačijom: posvećeni učitelji, partnerstvo sa roditeljima, podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije, kreativni pristup obrazovanju,  samo su neki od sadržaja koji su deo inovativne obrazovne prakse.

Zahvaljujući svim inovativnostima koje postupno I stalno uvodi Osnovna škola,,MB”, uspevamo da ispunimo svoju misiju, a to je da svako dete stekne kvalitetno obrazovanje koje će ga pripremiti za nastavak školovanja i srećno odrastanje.

Scroll to Top