Osnovna škola "MB"

Univerzitet “MB”

OSNOVNA ŠKOLA ,,MB”  KREIRANA SA RODITELJIMA

ZAJEDNO SA RODITELJIMA DO IDEALNOG OBRAZOVANJA

Najbitniju kariku u lancu personalizovanog obrazovanja koje se sprovodi u Osnovnoj školi ,,MB” čine roditelji naših učenika. Dragi roditelji vi predstavljate nepresušan izvor ideja i predloga za poboljšanje celokupnog nastavnog procesa. Vaše ideje se brižljivo prikupljaju i implementiraju u sistem na obostrano zadovoljstvo, a sve sa ciljem da deca dožive savršeno školsko iskustvo.

 

FAMILY FRIENDLY OKRUŽENJE

Osnovna škola ,,MB”  je privatna osnovna škola koja roditelje smatra ravnopravnim partnerima u obrazovanju i vaspitanju učenika. Ohrabrujemo i podstičemo roditelje da se uključe u rad škole prenoseći učenicima svoja iskustva. Upoznajući se sa zanimanjem roditelja, deca često dobijaju ideju šta žele da rade kada porastu i uče o raznovrsnosti sveta koji ih čeka. Kroz takozvane roditeljske časove učenici mogu da steknu mnoga iskustva slušajući interesantne priče, savete i zapažanja ostvarenih ljudi o njihovim karijerama, poslovima i hobijima. To je put da se uspostave čvršće veze između učenika, roditelja i nastavnika i svi će činiti jedinstevnu i zdravu zajednicu sa zajedničkim ciljem – najbolje moguće obrazovanje za svakog učenika Osnovne škole ,,MB”.

ZAJEDNIČKI RAD

Roditelji će i na brojne I raznovrsne načine moći da participiraju u školskim aktivnostima i tako sami daju nemerljiv doprinos kvalitetu obrazovanja. Kroz razne projekte, kao što su na primer akcije prikupljanja materijalne pomoći za najugroženije, učenici će u saradnji sa roditeljima razviti svest o bitnosti dobrotvornog rada i brizi o ljudima. Na isti način, u akcijama očuvanja životne sredine učenici će uz roditeljsku pomoć kroz praktičan rad saznati sve o neophodnosti čuvanja prostora na kom živimo.

 

KREIRAJTE I VI OBRAZOVANJE SVOG DETETA

Roditelji koji to žele ohrabruju se da, zajedno sa učiteljima i nastavnicima, uzmu učešće u kreiranju personalizovanih planova za učenje svog deteta. Podstičemo roditelje da nam daju svoje mišljenje o napretku deteta, njegovom ličnom planu i programu i načinima za njegovo poboljšanje.

Došao je vremenski period da i vi imate reč kada se radi o obrazovanju vašeg deteta u Osnovnoj školi ,,MB”.  .

Želimo vas za partnere u vaspitno-obrazovnom procesu I želimo da vas slušamo.

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite.

 

Scroll to Top